Ota yhteyttä !

Yhteystiedot


Heräsikö vielä kysymyksiä? Jätä toki ne, sekä yhteystietosi ja mahdollisesti jo alustavia lisätietoja toivomastasi palvelusta oheisella lomakkeella. Tarvittaessa myös ajanvaraus-tiedustelut syvärentouttaviin hierontahoitoihin onnistuu tätä kautta.  

 

Sähköposti: info[at]greenwings.fi

Puhelin: +358 44 230 5441

Facebook: @GreenWings

Instagram: @niinagreenwings

 

CAPTCHA

Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.

3 + 0 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.

"Suurimmat taistelut käydään oman mielen sisällä"

- Jameson Frank -

Ajatuksia Ohjelmapalveluistani?

Osallistuitko johonkin järjestämistäni räätälöidyistä ohjelmapalveluista (esim. luontoretki, TYHY-päivä, retriitti jne.)? Voit jättää palautteesi anonyymisti tässä, sähköisellä lomakkeella se onnistuu oheisen linkin takaa: 

Palaute

 

Sidosryhmien palaute-lomake

Oletko ohjannut minulle asiakkaita palveluihin (esim. TAIKA-työhönvalmennus, neuropsykiatrinen valmennus), tai toimitko palvelun maksajana? Kuulisin mielelläni ajatuksiasi palveluistani ja niiden vaikuttavuudesta! Palautelomakkeella pääset kertomaan näistä anonyymisti viereisestä linkistä:

Palaute

 

Palaute-lomake valmennusasiakkaille

Oletko ollut valmennusasiakkaanani, joko TAIKA-työhönvalmennuksessa, neuropsykiatrisessa (nepsy-) valmennuksessa tai Muutosvalmennuksessa, ja haluaisit jättää  minulle palautetta nimettömästi? No jo vain se onnistuu, ja otan sitä erittäin mielelläni vastaan! Pääset palaute-lomakkeelle klikkaamalla oheista linkkiä: 

Palaute