Hei kiva kun pysähdyit sivustolleni!

Etsitkö helpotusta johonkin seuraavista: jatkuvia kireyksiä ja kipuja kehossa, pitkittynyt stressi, haasteita unen kanssa, toistuvaa migreeniä / päänsärkyä, kokonaisvaltaista levottomuutta, vaikeutta pysäyttää ajatusten sekamelskaa, mieleen toistuvasti hiipivää ahdistusta, tyytymättömyyttä, ärtyneisyyttä, alakuloa, pelkoja... elämäntilanteesi on jotenkin solmussa ja tulevaisuutesi hämärän peitossa? Mietit toistuvasti, että tilanteelle tarttis EHKÄ jotain tehdä, mutta... Aika vain kuluu. Siispä STOP! Nyt on aika toimia, sillä tilanteen pitkittyessä se vain hankaloituu, kuten nuo edellä mainitut tuntemuksetkin.

Käy siis tutustumassa palveluihini syvärentouttavista hierontahoidoista aina muutosta tukeviin valmennuksiin ja Hyvinvointi-retriitteihin, ja ota rohkeasti yhteyttä - mietitään yhdessä juuri Sinulle tähän hetkeen parhaiten sopiva palvelu. Räätälöityjä palveluita erilaisin teemoin löytyy tilauksesta myös ryhmille.

Olet erittäin lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaani "vihreiden siipien" suojassa sekä Metsähoitolaani, johon pääset tutustumaan nyt myös virtuaalisella kierroksella täältä: 

Virtuaalinen Metsähoitola

 

Sinulle,

kuulevin korvin, näkevin silmin ja avoimin sydämin,

Niina

UUSI-BRÄNDI-LOGO,PIENIN koko

”Tuhannen kilometrin matka alkaa yhdestä askeleesta”

- Laotse -

MUUTOSVALMENNUS & NEUROPSYKIATRINEN TYÖHÖNVALMENNUS (TAIKA)

Valmennukset

Lue Lisää

Ohjelmalliset hyvinvointipalvelut

Ohjelmalliset hyvinvointipalvelut

Lue Lisää

Brain Relief® -hoito

Brain Relief® -hoito

Lue Lisää

KK-HIERONNAT-BANNERIKUVA

Kuumakivi -hieronta alk.50€

Lue Lisää

Tuntologin hoitava kosketus

Touch-hierontahoidot

Lue Lisää